"Segítő kéz álmainak..."


Ön megvalósította már álmait? ... Nem? Akkor hadd mutassak egy keveset az álmokból, melyeket már elértek:

Az Ön álmát is valóra váltjuk. A fentiek azok, melyekhez segítő kezet nyújtottunk, tartozzon közéjük, tapasztalja meg ezt az élményt, mert úgy gondolom megérdemli!


"Nem a terméket veszik meg az emberek, hanem azt a jobb életet, amelyhez a termék hozzásegíti őket!" (Wolf Gábor)


  • Nyílászáró, amely esztétikuma mellett olyan biztonságot ad Önnek, hogy nyugodtan elmehet Párjával vakációzni anélkül, hogy aggódnia kellene az otthoniak és az otthona miatt.​
  • Bútorok és bútorzatok, amelyeket mindig is szeretett volna, amelyek nyugalmat sugároznak és még egészségét is elősegítik, de növelhetik a megbecsülését is Barátai körében,  ráadásul Önre és családjára lettek tervezve.
  • Ágy, amelyben végre nyugodtan aludhat, és nem csak kipihentebben ébred, hanem sokkal jobban fogja viselni a mindennapi stresszhelyzeteket is.

Ugye milyen jól hangzik? De ezeknél is többet kap, ha nem enged álmaiból, mert csak a képzelete szab határt kívánságainak.

Mi nyújtjuk a kezünket, az Ön döntése, hogy elfogadja-e.


SCHREINER Fa- és KÉZMŰIPARI KFT .

 

Versenyképesség növelése a SCHREINER-FA Kft-nél

Projekt tervezett befejezési dátuma. 2018.08.03.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00475

Szerződött támogatás összege: 6 665 373

Támogatás mértéke: 50%

 

Projekt tartalmának bemutatása

 

A WOOD MIZER  új telepített rönkhasító szalagfűrész segítségével a fűrészárút mi sajátmagunk tudjuk előállítani. A gép különleges kialakítása teszi lehetővé, hogy a különleges formájú és méretű rönkök megmunkálhatók vele,  a teljes hidraulika a rönk forgatását  és emelését, beszorítását könnyedén végzi úgy , hogy nem igényel segédmunkát. Mivel vállalkozásom különleges fajtájú és méretű  anyagokkal dolgozik amit a kereskedelemben /fűrésztelepeken /nem lehet beszerezni az új innovációnak köszönhetően képesek leszünk önellátó módon pl.: emlékművek, faragott kapuk, kopjafák ,haranglábak, kádáripari anyagok tükrös vágását és gyümölcsfák faragáshoz való előkészítését. A speciális gépet a gyártó az általunk kért fejlesztésekkel  újításokkal készíti el.